Hoe tevreden zijn uw medewerkers? Weet wat er speelt
22 augustus 2019 

Hoe tevreden zijn uw medewerkers? Weet wat er speelt

Wordt u ook weleens verrast door de uitkomst van medewerkerstevredenheidsonderzoeken?
Begrijpt u de scores die medewerkers invullen?
Kent u de achterliggende boodschap?
Weet u welke aandachtspunten de hoogste prioriteit hebben en hoe u die gaat aanpakken?
Weet u werkelijk wat er in uw medewerkers omgaat?
Of vreest u nu alweer het volgende MTO?

Een eenvoudige oplossingMedewerkertevredenheidsonderzoek

De WEVIEW Mindset-methode; in een aantal intensieve gesprekken van elk ongeveer drie kwartier met een dwarsdoorsnede van de medewerkers in uw bedrijf haalt WEVIEW in enkele dagen naar boven wat er écht speelt. Risico’s, bedreigingen, kleine irritaties, dreigende catastrofes, maar ook kansen en successen. We geven uw medewerkers de kans ons te vertellen waar ze blij van worden, wat hen irriteert, wat ze graag anders zouden zien, waar ze gék van worden, wat ze niet begrijpen, waar ze trots op zijn: alles.

Schat aan informatie

In die vertrouwelijke gesprekken luchten medewerkers hun hart. Ze vertellen ons waarom dingen niet werken en wat nodig is om het wél te laten werken. De medewerker voelt zich gehoord en deelt met ons een schat aan informatie over uw organisatie. Uit die informatie ontwikkelen we een foto-opname van uw onderneming. Een scan die precies toont hoe uw onderneming en medewerkers zich tot elkaar verhouden.

We zetten dit alles binnen uiterlijk twee weken uiteen in een (uiteraard vertrouwelijk) rapport van enkele A4-tjes. We schetsen wat goed gaat en wat beter kan. In het rapport leest u ook de door uw eigen medewerkers aangedragen oplossingen die vaak snel en eenvoudig te implementeren zijn. Met het rapport en het afsluitende gesprek dienen de meest zinnige vervolgstappen zich als vanzelf aan. Weet u precies wat de organisatie nu nodig heeft, maar bovenal weet u in ieder geval zeker dat er écht geluisterd is naar uw medewerkers. Dat u hen écht gehoord en vooral begrepen heeft. En zij weten het ook.

Na een Mindset-analyse weet u precies wat de medewerker bedoelt met zijn scores én hoe u die kan verbeteren.

Bent u voldoende getriggerd om nader met ons en onze methode kennis te willen maken? Bel gerust op 06 109 484 06 of mail naar info@we-view.nl

Wij zien ernaar uit!

Reactie plaatsen