Verandering op de werkvloer
Verandering op de werkvloer

Masterclass Verbindend Leidinggeven en Communiceren

‘WAT IS VERBINDING? SAMEN, STERK, VERTROUWEN, VEILIG?'

In verbinding zijn met de ander, dat voel je. En je voelt het pas echt, als het er niet is. Als het moeilijk wordt, maar er is wel verbinding, dan durf je het gesprek aan te gaan. Dan gooi je niet de handdoek in de ring, meld je je minder snel ziek of afwezig en ga je niet meteen op zoek naar een andere baan. Want als je je verbonden voelt met je collega’s, verhoogt dat ook de betrokkenheid bij je werk en de organisatie waarvoor je werkt.


Verbinding, aandacht en het échte gesprek dragen bij aan het behoud van je collega’s, hen te verbinden aan jouw organisatie, aan elkaar én aan jou als leidinggevende.


Een energieke, praktische masterclass voor leidinggevenden, die weten dat in verbinding blijven met je team het verschil kan maken.

Verstuur meteen je inschrijving

ONZE MASTERCLASS VERBINDEND LEIDINGGEVEN EN COMMUNICEREN

Het maakt ons niet uit welke managementstroming je aanspreekt of welke leiderschapsgoeroe je bewondert. Uiteindelijk maak je als leidinggevende het verschil door wat je zegt en wat je doet. Onze masterclass leert je hoe je meer verbinding maakt met je team. Omdat we uitgaan van jouw praktijk van alledag, jouw teamdoel en van jouw specifieke talenten. Maar ook die van je team. Alles wat je leert, kun je meteen toepassen.

HET PROGRAMMA

Vertel dat dan

VERTEL


We beginnen bij het begin. Hoe kun je het beste jouw teamoverleg of jouw gesprek starten? Hoe begin je met verbinding maken? Voor sommigen is het gesneden koek en voor anderen abracadabra, maar je kunt het altijd leren.
Kijk naar elkaar

KIJK EN ZIE WAT DE ANDER NIET ZIET

We kijken allemaal gekleurd naar elkaar. We hebben al snel ons oordeel klaar. Dat zegt vaak meer over onszelf dan over de ander. Hoe kun jij neutraal naar de ander kijken zodat hij/zij zich gezien voelt? Zodat hij/zij zich veilig voelt om met jou te bespreken wat besproken moet worden.
Hoor wat er niet gezegd wordt

HOOR WAT ER NIET GEZEGD WORDT

We praten veel met elkaar, maar zeggen we wat er gezegd moet worden of draaien we eromheen? Hoe hoor je wat er niet gezegd wordt? We leren je reflectief luisteren, zodat jij voortaan ook hoort wat er niet wordt gezegd en waar het gesprek wel over zou moeten gaan.

Wil je na deze Masterclass meer verdieping?

Volg dan deze Masterclass waarbij we aandacht besteden aan:

de onderstroom en het herkennen van sabotage en de vertaalslag naar de praktijk:

het écht meekrijgen van de medewerkers en het verhogen van de energie in jouw team/ organisatie.

VOOR WIE?

Voor iedere leidinggevende, die wil weten hoe je het waarderende gesprek voert, hoe je reflectief luistert en hoe je kunt zien wat de medewerker beweegt. Voor iedereen die wil weten hoe je de dialoog voert, waarbij je de intrinsieke motivatie aanwakkert. Die behoefte heeft zijn/ haar soft skills en gespreksvoering te verbreden én verdiepen met als doel de verbinding tot stand brengen en borgen.

WAAR EN WANNEER?

De eendaagse masterclass wordt gegeven op een centraal gelegen locatie, toegankelijk met openbaar vervoer, fiets en eigen vervoer.


  • 12 oktober 2023
  • Locatie: Boutique office Den Bosch (nabij centraal station), Stationsweg 6, 5211 TW  Den Bosch
  • Inloop 9.00 uur, start 9.30 uur, afsluiting 16.30 uur.  Inclusief vegetarische lunch met aansluitend een borrel en (vega) bitterballen.

GROEPSGROOTTE EN SAMENSTELLING

Minimaal 8, maximaal 12 mensen

We hopen zo divers mogelijk, afhankelijk van de inschrijvingen.


Deze masterclass liever incompany?

Dat is ook mogelijk. Neem contact met ons op dan maken we een voorstel op maat.

INVESTERING

De masterclass kost € 395,- ex btw per persoon.

Deze masterclass is inclusief een 1-op-1 coaching gesprek (t.w.v. € 150,- exclusief btw) waar we jouw praktijkcasus bespreken.

Het uur is zelf in te plannen, binnen een maand na de masterclass.

Je ontvangt tijdens de masterclass handige memory/notitiekaarten.

Verstuur meteen je inschrijving