Hulp bij verandering
Hulp bij verandering

Masterclass Verbindend Leidinggeven en Communiceren – de verdieping

'VOEL WAAR DE ENERGIE ZIT'

In verbinding zijn met de ander, dat voel je. En je voelt het pas echt, als het er niet is. Als het moeilijk wordt, maar er is wel verbinding, dan durf je het gesprek aan te gaan. Dan gooi je niet de handdoek in de ring, meld je je minder snel ziek of afwezig en ga je niet meteen op zoek naar een andere baan. Want als je je verbonden voelt met je collega’s, verhoogt dat ook de betrokkenheid bij je werk en de organisatie waarvoor je werkt.


Verbinding, aandacht en het échte gesprek dragen bij aan het behoud van je collega’s, hen te verbinden aan jouw organisatie, aan elkaar én aan jou als leidinggevende.


Een energieke, praktische masterclass voor leidinggevenden, die weten dat in verbinding blijven met je team het verschil kan maken.

Verstuur meteen je inschrijving

MASTERCLASS VERBINDEND LEIDINGGEVEN EN COMMUNICEREN – het vervolg

In het eerste deel van onze Masterclass Verbindend Leidinggeven en Communiceren heb je geleerd om het juiste verhaal te vertellen, te zien wat de ander ziet en te horen wat er niet gezegd wordt. Maar nu gaan we een stapje verder.

Want hoe krijg jij je team zover dat ze samen met jou de doelen gaan realiseren?

In de verdieping van deze Masterclass leer je om echt te gaan ‘doen’ en wat het belang van vieren van successen is.

Tijdens deze Masterclass krijg je een berg aan praktische tips en ideeën om mee naar huis te nemen, zodat je meteen aan de slag kunt!

HET PROGRAMMA

Volg je gevoel

VOEL


De hamvraag: hoe krijg je je team zover dat het je helpt om je doel te realiseren? Simpel: door iedereen zijn eigen doel te gunnen. Laat je collega’s doen waar ze warm voor lopen. Waar ze goed in zijn. Waar ze in gelóven. Vertaal je doel samen met je teamleden naar individuele concrete bijdragen die ze kunnen en willen leveren. Je belandt samen in een positieve spiraal. Als iedereen weet wat er moet gebeuren, vallen er steeds meer successen te vieren.
stop met praten, ga doen

DOE: STOP MET PRATEN, GA HET DOEN

We willen heel graag actie. En toch gaat het niet zoals jij het wilt. Jouw team ziet beren op de weg en wil graag meer visie of een stip op de horizon. Herken je dat? Dat blijven cirkelen voordat er overgegaan wordt tot actie? We halen de motivatoren naar boven, zodat jij ze in kunt zetten voor jouw programma of project.
Vier je successen

FEEST! 

(VIER SUCCESSEN UITBUNDIG)

Nu je met je teamleden hebt afgesproken wat zij gaan bijdragen, heb je binnenkort successen te vieren. Je gaat naar huis met een macht aan ideeën om dat te doen.

VOOR WIE?

Deel 2 van onze Masterclass Verbindend Leidinggeven en Communiceren is voor alle leidinggevenden die deel 1 (de basis) al gevolgd hebben en nog meer willen leren op dit gebied.

Wil jij weten hoe je de theorie in de praktijk toepast en jouw team meekrijgt in de verandering? Dan is het vervolg van onze masterclass een must.

WAAR EN WANNEER?

Jouw volgende kans om samen met ons de verdieping op te zoeken:


  • 29 februari 2024
  • Locatie: De eendaagse masterclass wordt gegeven op een nader te bepalen centraal gelegen locatie, toegankelijk met openbaar vervoer, fiets en eigen vervoer.
  • Inloop 9.00 uur, start 9.30 uur, afsluiting 16.30 uur.  Inclusief vegetarische lunch met aansluitend een borrel en (vega) bitterballen.

GROEPSGROOTTE EN SAMENSTELLING

Minimaal 8, maximaal 12 mensen

We hopen zo divers mogelijk, afhankelijk van de inschrijvingen.


Deze masterclass liever incompany?

Dat is ook mogelijk. Neem contact met ons op dan maken we een voorstel op maat.

INVESTERING

De masterclass kost € 395,- ex btw per persoon.

Deze masterclass is inclusief een 1-op-1 coaching gesprek (t.w.v. € 150,- exclusief btw) waar we jouw praktijkcasus bespreken.

Het uur is zelf in te plannen, binnen een maand na de masterclass.

Je ontvangt tijdens de masterclass handige memory/notitiekaarten.

Verstuur meteen je inschrijving