Verandering op de werkvloer
Verandering op de werkvloer

Masterclass Verbindend Leiderschap en Communiceren

‘WAT IS VERBINDING? SAMEN, STERK, VERTROUWEN, VEILIG?'

In verbinding zijn met de ander, dat voel je. En je voelt het pas echt, als het er niet is. Als het moeilijk wordt, maar er is wel verbinding, dan durf je het gesprek aan te gaan. Dan gooi je niet de handdoek in de ring, meld je je minder snel ziek of afwezig en ga je niet meteen op zoek naar een andere baan. Want als je je verbonden voelt met je collega’s, verhoogt dat ook de betrokkenheid bij je werk en de organisatie waarvoor je werkt.


Verbinding, aandacht en het échte gesprek dragen bij aan het behoud van je collega’s, hen te verbinden aan jouw organisatie, aan elkaar én aan jou als leidinggevende.


Een energieke, praktische masterclass voor leidinggevenden, die weten dat in verbinding blijven met je team het verschil kan maken.

Verstuur meteen je inschrijving
"De WEVIEW Masterclass geeft je de kennis en kunde voor verbindende interactie. De dag was mensgericht, praktisch en nuttig! Het gaat niet alleen om hiërarchische leidinggevenden maar ook om functioneel leidinggevenden."
Ervaring Masterclass WEVIEW - Niels Coolen
Niels Coolen

"Het zit hem in de ‘eenvoud’ van het dagprogramma. 

En daarmee bedoel ik dat ik het fijn vond om een Masterclass te krijgen van twee toppers, die in staat zijn om Verbindend Leiderschap en communiceren tot de essentie terug te brengen."

Ervaring Masterclass WEVIEW - Steven Griffioen
Steven Griffioen

ONZE MASTERCLASS VERBINDEND LEIDERSCHAP EN COMMUNICEREN

Het maakt ons niet uit welke managementstroming je aanspreekt of welke leiderschapsgoeroe je bewondert. Uiteindelijk maak je als leidinggevende het verschil door wat je zegt en wat je doet. Onze masterclass leert je hoe je meer verbinding maakt met je team. Omdat we uitgaan van jouw praktijk van alledag, jouw teamdoel en van jouw specifieke talenten. Maar ook die van je team. Alles wat je leert, kun je meteen toepassen.

HET PROGRAMMA

Vertel dat dan

VERTEL


We beginnen bij het begin. Hoe kun je het beste jouw teamoverleg of jouw gesprek starten? Hoe begin je met verbinding maken? Voor sommigen is het gesneden koek en voor anderen abracadabra, maar je kunt het altijd leren.
Kijk naar elkaar

KIJK EN ZIE WAT DE ANDER NIET ZIET

We kijken allemaal gekleurd naar elkaar. We hebben al snel ons oordeel klaar. Dat zegt vaak meer over onszelf dan over de ander. Hoe kun jij neutraal naar de ander kijken zodat hij/zij zich gezien voelt? Zodat hij/zij zich veilig voelt om met jou te bespreken wat besproken moet worden.
Hoor wat er niet gezegd wordt

HOOR WAT ER NIET GEZEGD WORDT

We praten veel met elkaar, maar zeggen we wat er gezegd moet worden of draaien we eromheen? Hoe hoor je wat er niet gezegd wordt? We leren je reflectief luisteren, zodat jij voortaan ook hoort wat er niet wordt gezegd en waar het gesprek wel over zou moeten gaan.

Wil je na deze Masterclass meer verdieping?

Volg dan deze Masterclass waarbij we aandacht besteden aan:

de onderstroom en het herkennen van sabotage en de vertaalslag naar de praktijk:

het écht meekrijgen van de medewerkers en het verhogen van de energie in jouw team/ organisatie.

VOOR WIE?

Voor iedere leidinggevende, die wil weten hoe je het waarderende gesprek voert, hoe je reflectief luistert en hoe je kunt zien wat de medewerker beweegt. Voor iedereen die wil weten hoe je de dialoog voert, waarbij je de intrinsieke motivatie aanwakkert. Die behoefte heeft zijn/ haar soft skills en gespreksvoering te verbreden én verdiepen met als doel de verbinding tot stand brengen en borgen.

“Mijn verwachtingen van de Masterclass zijn overtroffen. Het is een praktische Masterclass geleid door twee zeer ervaren trainers die elkaar goed aanvullen.

Mireille en Ingrid voelen de groep goed aan en creëren een prettige leeromgeving.”

Ervaring Masterclass WEVIEW - Patricia Arkenbout
Patricia Arkenbout

“Het was een leerzame en inspirerende dag. Wat ik heb geleerd? Hoe ik in verbinding sta met mijn team en hoe ik communiceer, waarbij ik iedereen de ruimte geef. De Masterclass geeft je veel inzichten hoe we als persoon communiceren en het leert je hoe je de verbinding zoekt én behoudt.”

Ervaring Masterclass WEVIEW - Yamina el Achouch
Yamina el Achouch
Op 18 april deed ik mee aan de Masterclass Verbindend Leidinggeven en Communiceren. Wat ik heel goed vond aan de Masterclass was ‘Je eigen veranderverhaal maken’. Dit geeft je namelijk een goede start/basis voor alle volgende stappen/gesprekken/etc. Tot nu toe sloeg ik dat over en dit helpt me echt.
Ervaring Weview Masterclass
Jan Goes

Portfolio Management Officer bij Shimano Europe Group

WAAR EN WANNEER?

"Praktische en zingevende dag waar je praktische handvatten krijgt. De dag zit steengoed in elkaar. Een aanrader!" 


Dit zijn de woorden van een van de deelnemers aan onze masterclass van 12 oktober 2023. 

Dus waar wacht je nog op? Je kunt erbij zijn op:


  • 7 november 2024
  • Locatie: Utrecht 
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en eigen vervoer (parkeren € 1,40/uur)
  • Inloop 9.00 uur, start 9.30 uur, afsluiting 16.30 uur. Inclusief vegetarische lunch

"De Masterclass van WEVIEW heb ik als verdiepend, verhelderend en waardevol ervaren. Mireille en Ingrid gaven ons toepasbare tools om het gesprek aan te gaan en onze boodschap helder te verwoorden. Ik kan deze Masterclass aan iedere leidinggevende maar ook (startende) organisatieadviseur aanraden!"

Ervaring Masterclass WEVIEW - Anne Knoop
Anne Knoop

"Mireille en Ingrid zijn beiden erg down to earth, recht door zee en waardevrij.

De masterclass zet je aan het denken én aan het werk! Dit alles afgetopt met goede koffie, een uitstekende lunch en een mooie groep deelnemers."

Ervaring Masterclass WEVIEW - Esther Janssen
Esther Janssen

GROEPSGROOTTE EN SAMENSTELLING

Minimaal 8, maximaal 12 mensen

We hopen zo divers mogelijk, afhankelijk van de inschrijvingen.


Deze masterclass liever incompany?

Dat is ook mogelijk. Neem contact met ons op dan maken we een voorstel op maat.

INVESTERING

De masterclass kost € 595,- exclusief BTW per persoon.

Deze masterclass is inclusief een 1-op-1 coaching/intake gesprek (t.w.v. € 150,- exclusief btw) waar we jouw praktijkcasus bespreken.

Het uur is zelf in te plannen.

Je ontvangt tijdens de masterclass handige memory/notitiekaarten.

Verstuur meteen je inschrijving