Hulp bij verandering
Hulp bij verandering

Masterclass Verbindend Leiderschap en Communiceren – de verdieping

'VOEL WAAR DE ENERGIE ZIT'

In verbinding zijn met de ander, dat voel je. En je voelt het pas echt, als het er niet is. Als het moeilijk wordt, maar er is wel verbinding, dan durf je het gesprek aan te gaan. Dan gooi je niet de handdoek in de ring, meld je je minder snel ziek of afwezig en ga je niet meteen op zoek naar een andere baan. Want als je je verbonden voelt met je collega’s, verhoogt dat ook de betrokkenheid bij je werk en de organisatie waarvoor je werkt.


Verbinding, aandacht en het échte gesprek dragen bij aan het behoud van je collega’s, hen te verbinden aan jouw organisatie, aan elkaar én aan jou als leidinggevende.


Een energieke, praktische masterclass voor leidinggevenden, die weten dat in verbinding blijven met je team het verschil kan maken.

Verstuur meteen je inschrijving
De masterclass ‘Verbindend samen werken’ leert je het belang van een open en veilige cultuur en daarmee: 

I groep onbewuste onderstroom boven te halen, 

II patronen te doorbreken, 

III verrijkend draagvlak te creëren en 

IV te stimuleren en te motiveren op universele waarden.

De masterclass volgt op de training ‘Verbindend leidinggeven & communiceren’ en is daarmee

van groot belang voor alle teams en teamleiders.

Ervaring Masterclass WEVIEW - Niels Coolen
Niels Coolen

MASTERCLASS VERBINDEND LEIDERSCHAP EN COMMUNICEREN – het vervolg

In het eerste deel van onze Masterclass Verbindend Leiderschap en Communiceren heb je geleerd om het juiste verhaal te vertellen, te zien wat de ander ziet en te horen wat er niet gezegd wordt. Maar nu gaan we een stapje verder.


Want hoe krijg jij je team zover dat ze samen met jou de doelen gaan realiseren?

In de verdieping van deze Masterclass leer je om echt te gaan ‘doen’. Te voelen waar de energie zit en waar niet en ga je ervaren wat het belang van successen vieren is.

Tijdens deze Masterclass krijg je een berg aan praktische tips en ideeën om mee naar huis te nemen, zodat je meteen aan de slag kunt!

HET PROGRAMMA

stop met praten, ga doen

DOE

We willen heel graag actie. En toch gaat het niet zoals jij het wilt. Jouw team ziet beren op de weg en wil graag meer visie of een stip op de horizon. Herken je dat? Dat blijven cirkelen voordat er overgegaan wordt tot actie?

Heel vaak zitten we vast in vastgeroeste patronen. We leren hoe je deze patronen kunt vervangen door patronen die bijdragen aan jouw doel. Concreet gaan we aan de slag met leiderschapsstijlen, prioriteren en delegeren, rollen en taken. Op een manier die ervoor zorgt dat er veel meer duidelijkheid én energie is voor jouw programma of project.

Volg je gevoel

VOEL

Als een team goed samenwerkt, dan voel je dat. Dan zit je in de flow en is er verbinding. Verbinding met elkaar en met jouw doel. Dan hoef je er niet aan te trekken, omdat ieder zijn bijdrage levert. Dat is wat je wil. En daarvoor moet je op de hoogte zijn van wat er speelt. Ook, of juist, in de onderstroom. Je moet elkaar vertrouwen en je veilig voelen. Hoe kun jij een bijdrage leveren aan een open en veilige cultuur? Hoe voel en herken je weerstand en patronen die niet helpend zijn? Hoe ga je daarmee om en hoe voer je hierover het gesprek?

Vier je successen

VIER

Jij hebt helder wat het resultaat moet zijn. Jouw programma staat als een huis.  Iedere stap telt om uiteindelijk te komen waar jij wilt zijn. En dat wil je samen met jouw team bereiken. Een tipje van de sluier. Vieren doe je niet alleen op het eind van je project. Dat bouw je in het hele project in. Al deze vier-momenten zijn springplanken naar je volgende succes. Je gaat naar huis met een schat aan ideeën om dat te doen.

VOOR WIE?

Deel 2 van onze Masterclass Verbindend Leiderschap en Communiceren is voor alle leidinggevenden die deel 1 (de basis) al gevolgd hebben en nog meer willen leren op dit gebied.

Wil jij weten hoe je de theorie in de praktijk toepast en jouw team meekrijgt in de verandering? Dan is het vervolg van onze masterclass een must.

WAAR EN WANNEER?

Jouw volgende kans om samen met ons de verdieping op te zoeken:


  • 19 september 2024
  • Locatie: geWoonboot Amsterdam| NDSM-Plein 104 | 1033 WB Amsterdam
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en eigen vervoer (parkeren € 1,40/uur)
  • Inloop 9.00 uur, start 9.30 uur, afsluiting 16.30 uur. Inclusief vegetarische lunch

GROEPSGROOTTE EN SAMENSTELLING

Minimaal 8, maximaal 12 mensen

We hopen zo divers mogelijk, afhankelijk van de inschrijvingen.


Deze masterclass liever incompany?

Dat is ook mogelijk. Neem contact met ons op dan maken we een voorstel op maat.

INVESTERING

De masterclass kost € 595,- exclusief BTW per persoon.

Deze masterclass is inclusief een 1-op-1 coaching/intake gesprek (t.w.v. € 150,- exclusief btw) waar we jouw praktijkcasus bespreken.

Het uur is zelf in te plannen.

Je ontvangt tijdens de masterclass handige memory/notitiekaarten.

Verstuur meteen je inschrijving