Over WEVIEW

WEVIEW maakt veranderen leuk!

Missie

Het is de missie van WEVIEW de werkplek een fijne plek te laten zijn, waar mensen kunnen groeien en bloeien. Waar begrip en verbinding centraal staan. Waar mensen graag samenwerken en zijzelf én het bedrijf zo tot grote hoogten doen stijgen. Helaas is dit niet in alle organisaties vanzelfsprekend en dat is waar WEVIEW om de hoek komt kijken.

Founders

Susanne Baalman We-view

Susanne Baalman

Susanne is van de 'verbinding en betrokkenheid'. Door haar achtergrond op het gebied van leiderschap en cultuur plus werkervaring in binnen en buitenland weet zij wat mensen en organisaties beweegt. Susanne werkt met tact, creativiteit en inlevingsvermogen en stelt de vragen die gesteld moeten worden. Haar focus ligt daarbij op het onthullen van de noodzaak en het verlangen om te realiseren van dat wat écht nodig is. Omdat zij gelooft dat het aanboren en in beeld brengen van motivatie van medewerkers de meest waardevolle sleutel tot succes is. Lydia We-view

Lydia Kriek

Lydia komt uit de televisiewereld waar ze met beroemdheden en totale onbekenden een mix van informatie en amusement maakte. Het begint bij de goede vragen stellen en op tijd lang genoeg zwijgen om te luisteren naar wat mensen zeggen en echt bedoelen. De kunst is vervolgens dat op een integere, aantrekkelijke manier in beeld te brengen, zodat het iedere kijker écht raakt en roert. Haar persoonlijke missie is om leed op de werkvloer een stem te geven en uiteindelijk uit te bannen.
Ingrid van Ierland We-view

Ingrid van Ierland

Ingrid is het communicatiedier van WEVIEW. In commerciële en (semi)publieke instellingen heeft ze zowel als adviseur als ondernemer en als eigenaar van een communicatiebureau al de nodige ervaring opgedaan. Haar focus verschoof van externe communicatie naar verander-communicatie of liever gezegd mensgerichte communicatie, want als je écht vooruit wil met je organisatie, dan heb je je mensen keihard nodig. De brug slaan tussen wat het management wil en wat de medewerkers nodig hebben is helemaal haar ding. Samen de kansen zien en de mogelijkheden bedenken om van ieder plan een succes te maken. 

Het is zo dat de waarheid wordt blootgelegd. De echte gevoelens van de mensen. De WEVIEW-methode is een hele mooie ingang om beladen onderwerpen te bespreken.

Guido van Loenen - Programmamanager Ontwikkelen Leerlijnen Gemeente Amsterdam

Je denkt dat je je organisatie kent, maar door de vragen die WEVIEW stelde en hoe zij naar ons keken, moet je zelf ook

weer gaan nadenken.

Albert van Winden - Programmamanager Afvalketen Gemeente Amsterdam

Onze unieke methode

Geen enkele andere organisatie werkt zoals wij dat doen. Onze werkwijze is uniek. Wil je exact weten hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw organisatie kunnen doen, download dan onze brochure.

Onze diensten

Het WEVIEW Verandertraject

De WEVIEW-methode is one-of-a-kind. Op basis van een nauwkeurig uitgestippeld pad doorlopen we een aantal fases en creëren daarmee verander- en actiebereidheid. Heel spiegelend laten we de mensen met film zien hoe het gaat en waarom het anders moet. Dit maakt veranderen leuk.

Het Goede Veranderverhaal

Veranderen begint met vertellen wat je wilt en waarom je het wilt. Op zo’n manier dat iedereen je begrijpt. Met Het Goede Veranderverhaal maken we een verhaal dat mensen aanzet om een bijdrage aan het gewenste resultaat te willen leveren.

De Mindset Analyse

Wij helpen je de mindset van medewerkers te snappen en vertellen je aan welke knoppen je moet draaien voor een gedragen verandering. De Mindset Analyse geeft je de kennis en het inzicht in wat er nodig is om je doel te behalen en daarnaast halen we nog veel meer essentiële zaken op die van grote waarde zijn om je organisatie nog beter te maken.

Aan De Slag

Verhalen en gesprekken zijn heel mooi. Maar uiteindelijk gaat het om resultaat. We kunnen wel willen dat er veranderd wordt, maar de medewerkers zullen zelf hun stappen daarin moeten zetten. Heel teamgericht gaan we concreet aan de slag met juist díe stappen die ervoor zorgen dat het echt gaat lukken.

De uitdrukking 'één plaatje zegt meer dan 1000 woorden' ging in ons geval zeker op! WEVIEW zorgde met de filmpjes

voor een echte co-productie. Een sterk middel voor een goed gesprek en mooie dialoog.

Hanneke van Rhee - Projectmanager afvalketen Gemeente Amsterdam

De WEVIEW-methode haalde de angel eruit. Het legde problemen zo op tafel dat er over gesproken kon worden, in plaats van dat er een conflict ontstond.

Gert-Jan Verhoeven - Plv. Commandant Brandweer Midden- en West-Brabant

arrow_drop_up arrow_drop_down